El vostre nou servei de bus urbà

Aquest proper 19 de setembre,estrenem nou servei de bus urbà amb novetats en el recorregut i els horaris...i molt més!

Un servei de transport urbà pensat per a tothom amb l'objectiu de facilitar la màxima comoditat en els desplaçaments per la nostra ciutat:
Es millora la freqüència de pas per l'estació de RENFE, el nou recorregut circular facilita l'accés al CAP municipal, i es posen a l'abast de la ciutadania tota una sèrie de millores en canals d'informació per tal de conèixer l'estat del servei en qualsevol moment.

Estrenem nova web i nou canal a Twitter!

Tota la informació sobre el servei i les seves noves prestacions estaran disponibles a la nova web bussantsadurni.cat on hi trobareu, a més, totes les darreres novetats que s'hi vagin incorporant durant els
propers mesos.
A més, també estrenem nou canal aTwitter d'informació de servei @bussantsadurni 


Recordeu que a l'app moventis, per a dispositius mòbils, també teniu tota la informació al vostre abast les 24h. incloent-hi horaris, recorreguts i incidències del servei.

Nou bus ecològic!

Durant els propers mesos, arribarà el nou vehicle híbrid, molt més sostenible, que contribuirà a una millor qualitat de l'aire a la nostra ciutat.
A més, gràcies a les noves tecnologies amb les quals va equipat, la informació i operativa del servei és molt més eficient, repercutint en un millor servei per a la ciutadania.

 

Benvinguts/des al vostre nou servei de bus urbà!
Un servei pensat per a les persones

Descargar fichero